Právě vysíláme

Premiéra: Karin Ann, nový objev československé Generace Z, debutuje se singlem 3 AM

18. září 2020 8:00
Premiéra: Karin Ann, nový objev československé Generace Z, debutuje se singlem 3 AM

Je jí pouze 18 let a na hudební scénu vstupuje jako nováček. Svou tvorbou ale již zaujala i online portál prestižních amerických novin The New York Times, kde se její jméno objevilo v článku o Generaci Z. Řeč je o nové slovenské zpěvačce a výtvarnici s českými kořeny Karin Ann, která v těchto dnech přichází s debutovým singlem 3 AM.

Karin Ann definuje svoje hudební cítění jako součást aktuálního světového proudu alternative trap. Rok jejího narození (2002) ji řadí do takzvané Generace Z vyrůstající pod silným vlivem moderních technologií. A právě producent Matt Schwartz, který za zvukem 3 AM stojí a který je podepsaný i pod posledními dvěma alby Yungblud, má s tímto stylem bohaté mezinárodní zkušenosti. „Písničku jsem napsala na ukulele už v patnácti letech. S pomocí slovenského producenta Tomi Popoviče jsem pak písničce dávala konkrétnější tvar a ujasňovala si, kterým směrem bych chtěla v hudbě jít,“ popisuje vznik singlu Karin Ann, pro kterou bylo nakonec zlomové setkání právě s Mattem Schwartzem. „Společně jsme dodělali aranž a částečně změnili i původní melodii. Jsem s finální verzí hodně spokojená,“ doplňuje zpěvačka.

Ve skladbě zpívá o tom, jak mohou být někteří lidé toxičtí. „Měla jsem období, kdy kolem mne nebyli s výjimkou rodiny ti nejlepší lidé. Po nějakém čase mne přestalo zajímat, co si kdo o mě myslí. Každý si zaslouží být akceptovaný a milovaný bez ohledu na rasu, pohlaví, sexuální orientaci nebo náboženství. A o tom ta píseň je,“ prozrazuje Karin Ann, která doufá, že by její sdělení mohlo pomoci lidem, kteří něčím podobným procházejí.

Zdroj: YouTube 

Články, které by tě mohly zajímat