Právě vysíláme

Premiéra na Evropě 2: Karin Ann vydává renesanční klip k singlu In Company

29. července 2021 19:10
Premiéra na Evropě 2: Karin Ann vydává renesanční klip k singlu In Company

S působivým klipem, který je neobvyklou poctou renesančnímu umění, přichází vycházející slovenská popová hvězda Generace Z Karin Ann. Text písničky In Company o osamoceni a uvězněni uvnitř své vlastní hlavy se ve videu naplňuje prostřednictvím renesančních obrazů, které ožívají.

Video, jež spolurežírovala zpěvačka s Michalem Kunesem Kováčem stihlo těsně před vydáním vyhrát ocenění Best Production Design na LA Music Video Awards a bylo také nominované na dvě další ocenění.

 „Tato píseň je konkrétně o tom, jak osamoceni a uvězněni se můžete cítit uvnitř své vlastní hlavy, bez ohledu na to, zda jste sami nebo jste v místnosti plné lidí,“ říká k písni Karin Ann, která skladbu napsala pro své druhé album, které by mělo vyjít na začátku příštího roku.

 

Ve svých 19 letech si Karin Ann buduje jméno napříč kontinentem i za jeho hranicemi s razantním přístupem k alternativní popové hudbě. Nedávno se chopila příležitosti promluvit o právech LGBTQ+ při vystoupení v polské národní televizi. Vystoupení způsobilo v konzervativní zemi velký mediální rozruch.

Hudební videa Karin Ann dosáhla 2 miliony přehrání na YouTube, a její fanoušci jsou i tastemakeři, jako The New York Times, MTVNoctisWonderland a 1883. Nedávno také dokončila turné v Polsku spolu s polskou zpěvačkou Sanah a vydala debutové EP Lonely Together, které manifestuje její schopnost překročit hudební hranice a neomezovat se na jeden konkrétní žánr.

 

Zdroj: BrainZone

Články, které by tě mohly zajímat