Právě vysíláme

Premiéra: Navenek jemná skladba Deaf Heart je plná cynismu a drzosti

28. ledna 2022 10:30
Premiéra: Navenek jemná skladba Deaf Heart je plná cynismu a drzosti

Deaf Heart posílají do světa další ochutnávku z chystaného alba Curse Of The Sophomore. Jmenuje se Be Gone a ačkoliv navenek působí popově a jemně, text je plný cynismu a drzosti.

Za písní Be Gone stojí zpěvák Thomas Lichtag, kytarista Michael Vácha a hudební producent a kytarista Lukáš Chromek. „Song je opět o ukončení vztahu. O tom, že si přeješ, aby někdo, kdo pro tebe znamenal celej svět, prostě zmizel. Nicméně jsem reflektoval obě strany rozbitého vztahu,“ přiblížil téma songu zpěvák. „S novým singlem přicházíme přesně po roce a je v tom trochu ironie, že namísto Hello, We’re Back, otvíráme s Be Gone,“ dodal Vácha.

Videoklip vznikl pod taktovkou Richarda Stieblera. „K natáčení jsem kluky vlastně oslovil já, protože jsem si potřeboval odpočinout od komerčních projektů a chtěl jsem natočit něco více kreativního. Shodou okolností mě na Spotify zaujali právě Deaf Heart, a když jsem zjistil, že jsou to Češi, rozhodl jsem se s nimi spojit,“ okomentoval spolupráci režisér.

Dvoudenní natáčení probíhalo v prosinci a kapela si evidentně vybrala ty nejlepší podmínky: „V den natáčení jsem ráno kouknul z okna a všude bylo několik čísel sněhu, ideální na trávení víkendu venku. Myslel jsem, že vše zrušíme, ale hecli jsme se, a o to víc máme z výsledku radost,“ dodává kytarista Michael.

K druhé řadové desce vyrazí Deaf Heart na turné společně s kapelou The Silver Spoons. Tour nazvané Rock’n’roll Strikes Back startuje už ve čtvrtek 3. března 2022 v Ostravě a nabídne celkem osm klubových koncertů. Poslední zastávkou bude klub RoxyPraze, kde proběhne dvojitý křest.

Články, které by tě mohly zajímat