Právě vysíláme

PREMIÉRA! SUPPORT LESBIENS vydávají klip k singlu Ocean. Bude vás z něj mrazit

1. října 2018 10:00
PREMIÉRA! SUPPORT LESBIENS vydávají klip k singlu Ocean. Bude vás z něj mrazit

Nový videoklip Suppurt Lesbiens vznikal v okouzlujícím prostředí barokního sálu Colloredo-Mansfeldského paláce v Praze a snoubí se v něm vášeň, umělecké cítění i čistá energie z hudby. Skupina ztvárnila myšlenku aktuálního singlu Ocean a je vážně na co se koukat.

Ocean vnímáme jako synonymum síly, pokory, vznešenosti i klidu. Všechny tyto atributy jsme se snažili promítnout do stejnojmenné skladby, jež je pro nás srdeční záležitostí,“ říká zpěvák Dušan Marko. Píseň se na konci srpna objevila v playlistech českých rádií a už pronikla mezi dvacet nejhranějších domácích skladeb.

„’Úplně mě mrazí‘ řekl bubeník Radek, když uviděl právě nahrané záběry tanečníků na malé obrazovce od ostřiče. Okouzlující prostory Colloredo-Mansfeldského paláce a bezchybné ztvárnění muziky skrz tanec vzaly každému dech. Všechno to společně splynulo v jeden pulsující obraz k písni Ocean přesně tak, jak jsme si představovali,“ neskrývá Marko nadšení z výsledku.

V minimalisticky pojatém videoklipu režiséra Ondřeje Urbance se tanečníci Tess Lojkásková a Bret Blair vžili do svých rolí s maximálním zápalem a režisér klipu i kapela si vzájemnou spolupráci nemohli vynachválit. Výsledkem je emocemi nabitý klip k ústřednímu singlu nového alba Glow, které vychází už 12. října.

Pojďte se na něj podívat.

Mrkněte se i na galerii z natáčení klipu. To musela být paráda!

Zdroj: Universal Music

Skladatelé filmové hudby, jejichž jména asi neznáte, tvorbu ano

Články, které by tě mohly zajímat