Právě vysíláme

Premiéra: The Carsleepers představují singl Tuesday, hází v něm za hlavu blbosti všedních dnů

21. května 2021 18:00
Premiéra: The Carsleepers představují singl Tuesday, hází v něm za hlavu blbosti všedních dnů

The Carsleepers měli odmalička rádi fantasy a sci-fi filmy a seriály. Svou zálibu se tak rozhodli přenést do nového singlu Tuesday, ve kterém hází za hlavu blbosti všedních dnů.

Všichni to známe, každý někdy ztratil nebo zapomněl diář nebo si popletl dny. „My jsme měli v dětství takovou hru – měnili jsme jména dnů v týdnu. V takové chvíli se sice ztratíte v čase, ale získáváte absolutní svobodu. Jako děti jsme měli něco jako superschopnost a ovládali jsme zákony kvantové fyziky,“ vzpomínají hudebníci.

Ti aktuálně představují singl Tuesday, ve kterém své superschopnosti a zároveň společnou zálibu ve fantasy a sci-fi filmech a seriálech propojili. „Zkuste s námi schovat diář a aspoň na chvilku hodit za hlavu všechny blbosti všedních dnů,“ nabádají fanoušky.

V předchozích singlech duo zaujalo tajemnými vizuály a indiánskou tématikou, postupně odkrývalo svou identitu a při práci se zvukem sázelo na úplnou svobodu. „Nechceme se upínat k jednomu stylu, všechno je otevřené,“ říkají The Carsleepers, kteří jednou posluchače dokonce zavedli do retro světa, když pamětníkům ve Where We Go připomněli nahrávky Pet Shop Boys.

Zdroj: Warner Music

Články, které by tě mohly zajímat