Právě vysíláme

Přítele Rihanny zatkla policie, počkala si na něj na letišti

21. dubna 2022 13:10
Přítele Rihanny zatkla policie, počkala si na něj na letišti

Rapper A$AP Rocky je v průšvihu. Na letišti v Los Angeles ho ve středu ráno zatkla policie poté, co se vrátil z dovolené na Barbadosu, kde byl s přítelkyní Rihannou. Policie ho údajně zadržela v souvislosti se střelbou, ke které mělo dojít v listopadu 2021.

A$AP Rocky přiletěl do Los Angeles soukromým letadlem. V době přistání už na něj čekala policie, která ho zadržela a nasadila mu na místě pouta. Zatčení má souviset se střelbou, k níž došlo 6. listopadu minulého roku. Rapper měl ze zbraně vypálit tři až čtyřikrát. Ačkoliv není jasné, kde se incident odehrál, o den později A$AP Rocky vystupoval v Complex Conu na Long Beach.

Podle všeho měla policie vydat příkaz k domovní prohlídce. Úředníci tvrdí, že rapper údajně oběť, která skončila s lehkými poraněními, znal. K vypálení ze zbraně navíc mělo dojít poté, co se s danou osobou pohádal. Na místě měli být s A$AP Rockym další dva muži, kteří stejně jako on utekli.

On, ani Rihanna se zatím k události nevyjádřili. Jak ale uvádí zahraniční média, rapper měl být propuštěn na kauci ve výši zhruba dvanácti milionů korun.

Rapper byl zatčen jen několik dní poté, co se objevily spekulace o tom, že podvedl Rihannu s designérkou obuvi Aminou Muaddi. Ta však na svém twitteru uvedla, že jde jen o odporné lži. „Myslela jsem si, že tyto nepravdivé zprávy, které se začaly šířit internetem, nebude brát nikdo vážně. Během následujících 24 hodin jsem se ale přesvědčila o tom, že žijeme ve společnosti, ve které se šíří hnusné zprávy opravdu rychle,“ napsala.

Články, které by tě mohly zajímat