Právě vysíláme

Přítelkyně rappera 6IX9INEA si vytetovala na tělo rapperovu tvář. Fanoušci se jí za to smějí!

11. května 2019 11:10
Přítelkyně rappera 6IX9INEA si vytetovala na tělo rapperovu tvář. Fanoušci se jí za to smějí!

Rapper 6ix9ine je populární postava americké hip-hopové scény, jenž se ale dostala do pořádného maléru. Kvůli svým problémům se zákonem se momentálně nachází ve vazbě a čeká na soud, který by měl proběhnout v září.

6ix9ine byl obviněn z několika trestných činů od vydírání, přes účast na ozbrojené loupeži až po nedovolené ozbrojování. Rovněž ho policie usvědčila z toho, že byl léta členem newyorského gangu Nine Trey, který v americké metropoli prodával drogy, přepadal občany a zúčastnil se několik vloupání.

Ještě na svobodě měl rapper hned několik přítelkyň, které se po jeho zatčení začaly objevovat na veřejnosti a těžit z toho, že se nyní o rapperovi hodně mluví. Jednou z nich je i půvabná Jade, která ačkoliv prý začala s rapperem chodit pouhých pět dní před jeho zatčením, na Instagramu mu každou chvíli vyznává lásku a tvrdí, že na něj věrně čeká. Vnadná tmavovláska si dokonce nechala na tělo vytetovat rapperův obličej a číslo 69. Za to ovšem od fanoušků nesklidila obdiv, ale spíše posměch. Řada lidí se totiž domnívá, že Jade pouze z celé záležitosti profituje a jakmile se 6ix9ine ocitne na veřejnosti, ihned se s ním rozejde. Jak ovšem poté zamaskuje obří tetování? To je otázka…

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat