Právě vysíláme

Průšvih Madonny. Netušila, v jakém se nachází městě

17. ledna 2024 8:10
Průšvih Madonny. Netušila, v jakém se nachází městě

Madonna dělá na aktuálním turné jeden přešlap za druhým. Na předešlých koncertech nechávala čekat fanoušky dlouhé hodiny, na tom aktuálním v Torontu si zase spletla, kde se nachází a zplna hrdla do mikrofonu zakřičela: „Jsi připravený, Bostone?!“ Fanouškům se to samozřejmě nelíbilo a dali to zpěvačce jasně najevo.

Zpěvačka Madonna má na triku další průšvih. Po evropské části svého aktuálního turné Celebration odcestovala zpět do Ameriky, kde momentálně brázdí kanadská města. A ačkoliv předvádí skvělé výkony, publikum v Torontu už zase dokázala naštvat. „Jsi připravený, Bostone?“ vykřikla do mikrofonu krátce poté, co se objevila na pódiu.

Svou chybu si krátce nato uvědomila. „Jste na mě za to naštvaní? Omlouvám se,“ kála se okamžitě pro trochu naštvanými fanoušky. Uvedla, že by sama byla zklamaná, kdyby se lidé spletli a řekli: „Hej, dnes večer hraje Lady Gaga! Samozřejmě, že by se mi to nelíbilo. Chápete, jak to myslím, Nic proti Lady Gaga, miluju ji. Vážně! Miluju všechny, kdo jsou menší než já,“ neodpustila si vtípek.

Omluvou Madonně je, že před zastávkou v Torontu skutečně odehrála dvě show v Bostonu. Momentálně je její turné v polovině, zakončí ho 26. dubna v Mexico City. Upřít jí nemůžeme, že na její věk předvádí interpretka vážně skvělé výkony, za které by se nemusely stydět o dekády mladší zpěvačky.

Přitom ještě loni v červnu se příbuzní Madonny strachovali o její život. Byla totiž hospitalizovaná na jednotce intenzivní péče s těžkou bakteriální infekcí. V jejím důsledku musela šňůru Celebration o pár měsíců odložit.

 

Články, které by tě mohly zajímat