Právě vysíláme

První fotografie Ariany Grande ve svatebním. Jak to zpěvačce slušelo?

27. května 2021 13:10
První fotografie Ariany Grande ve svatebním. Jak to zpěvačce slušelo?

Ariana Grande se v polovině května vdala za Daltona Gomeze. Své „ano“ mu řekla ve svém domě v Montecito, který si zpěvačka koupila od moderátorky Ellen DeGeneres. Sama hudebnice o své svatbě dlouho mlčela, první fotografie z ní sdílela s fanoušky až ve středu.

„5. 15. 21,“ napsala Grande k sérii fotografií, které ji zachycují s nyní už manželem Daltonem Gomezem ve svatebním. Více už fanouškům neprozradila, jak ale už dříve uvedli pro People přátelé dvojice, obřad probíhal pouze v rodinném kruhu. Účastnit se ho mělo pouze dvacet osob.

S realitním makléřem Gomezem tvoří Ariana Grande pár od loňského léta. Na rozdíl od svých předchozích vztahů se tento snaží držet co nejvíce v soukromí, i proto s manželem doposud sdílela na svých sociálních sítích pouze několik společných fotografií.

Před pár dny Ariana zavzpomínala na oběti sebevražedného bombového útoku v Manchester Areně, který se odehrál 22. května 2017. Po konci zpěvaččina koncertu odpálil atentátník bombu naplněnou hřebíky, šrouby a dalšími ostrými předměty. Útok si vyžádal 22 obětí a 119 zraněných.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat