Právě vysíláme

První rok manželství nebyl pro Justina Biebera jednoduchý

16. dubna 2021 8:10
První rok manželství nebyl pro Justina Biebera jednoduchý

Navenek vypadalo u Justina Biebera v roce 2018 dokonale, mladý zpěvák však v rozhovoru GQ přiznal, že zalitý sluncem jeho život v té době rozhodně nebyl. Jakým výzvám s manželkou Hailey Baldwin museli čelit?

Justin Bieber se oženil v září roku 2018. Hailey Baldwin si tehdy vzal po několikaměsíční známosti během malého obřadu v New Yorku. Oslavu podstatně širších rozměrů pár uspořádal až posléze v Jižní Karolíně.

Jak nyní zpěvák přiznal, první rok manželství pro něj nebyl vůbec jednoduchý. V minulosti totiž vždycky cítil, že je jeho povinností oženit se. „Bylo v tom vážně hodně nedůvěry. Cítil jsem v té době všechny ty věci, které nechcete přiznat osobě, se kterou sdílíte svůj život, protože jsou děsivé. Nechcete ji vyděsit tím, že jí řeknete: ‚Bojím se‘,“ uvedl Bieber.

Nakonec však manželství do jeho života vneslo stabilitu. „Je krásné mít někoho, na koho se můžete těšit. Předtím jsem ten pocit nikdy nezažil. Neměl jsem nikoho, koho bych miloval. Neměl jsem nikoho, komu bych si mohl vylít srdce,“ zavzpomínal zpěvák, který před pár týdny vydal své šesté studiové album Justice.

Nyní se chce soustředit jen na svou budoucnost. „Nechci, aby mi to, za co se z mé minulosti stydím, diktovalo, co teď můžu udělat pro lidi. Mnoho lidí se nechává svou minulostí strhnout dolů a nedělají to, co chtějí, protože si myslí, že nejsou dost dobří. Já si ale teď vždy říkám, že ano, udělal jsem spoustu blbostí, ale to je v pořádku. I přesto můžu pomoci. A i já sám si zasloužím pomoc.“

Zdroj: People, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat