Právě vysíláme

Zamilované fotografie Dary Rolins a Pavla Nedvěda. Podívejte, jak to dvojici sluší

31. prosince 2021 8:10
Zamilované fotografie Dary Rolins a Pavla Nedvěda. Podívejte, jak to dvojici sluší

Ačkoliv tvoří zpěvačka Dara Rolins a fotbalista Petr Nedvěd pár už od léta, se svou láskou se rozhodli vyjít na veřejnost až začátkem prosince. Hudebnice to odůvodnila tím, že dokud člověk neví, že je vztah stálý, má si ho nechat pro sebe. Jeho počátky tak dvojice prožívala v soukromí. Jednu společnou fotku Rolins s novým přítelem zveřejnila před několika týdny, po Vánocích se jich pak s fanoušky podělila hned o několik.

Dara Rolins a Pavel Nedvěd už svou lásku netají. Krátce po Štědrém dnu zpěvačka na sociálních sítích zveřejnila hned několik fotek, na kterých se nachází právě s legendou českého fotbalu v objetí. „To je moc, to je málo, to zní dětinsky,“ nevěděla, co k pořízeným snímkům napsat. „Nevěřila bych, že mě ke konci roku doběhne taková romantická nálada,“ přiznala.

Jak uvedla, pokud by měla fotografie popsat pouze pro členy své rodiny, komentář by zněl nejspíše jinak. „Když víte, že si to nepřečtou pouze oni, nastupuje určitá sebereflexe a zodpovědnost, kterou do daných slov vkládáte. Vztahové záležitosti jsou prostě tenký led, protože lidé prožívají ty svoje jinak, než jaké měřítka mají pak pro projevy druhých,“ napsala Rolins.

Nakonec se jí však povedlo přijít na ta správná slova, o kterých věděla, že potěší její fanoušky. „Přeji vám, aby vám ani ve vašem životě nechyběl ten pohyb proudícího citu jak směrem ven, tak směrem k vám. Nech je i vaše srdce plné lásky,“ popřála jim.

S Nedvědem se zpěvačka vídá od léta letošního roku, vztah však dvojice potvrdila až v prosinci, kdy si byla jistá, že má společnou budoucnost. Před ním měla dlouholetý vztah s Patrikem Vrbovským alias Rytmusem, fotbalista pak několik měsíců randil s pětadvacetiletou Lucií Anovčínovou.

Články, které by tě mohly zajímat