Právě vysíláme

Radek Banga s novým singlem Otázky ovládl sociální sítě

25. listopadu 2023 8:00
Radek Banga s novým singlem Otázky ovládl sociální sítě

Radek Banga vydal své již druhé sólové album s názvem Nic není nemožné. Singl Otázky, který vyšel společně s deskou, se stal během pár dní virálním.

Tisíce lidí včetně velkých influencerů začaly natáčet videa na tento song, která otázka deptá je. Chytlavá písnička s vtipným textem se paradoxně dotýká i poměrně důležitého tématu. Pro mnohé můžou být totiž nevhodné otázky citlivou záležitostí. Možná právě i proto se s textem písničky tolik lidí ztotožní a song se tak stal během pár dní trendem a má milionové dosahy.

Před dvěma lety se Radek Banga vydal úplně novým hudebním směrem, se svým debutovým sólovým albem se totiž vrhnul do vod popu. Včera pokřtil v Hard Rock Cafe, své již druhé sólové album s názvem Nic není nemožné, jehož kmotrem se stal Adam Mišík. Celým dopolednem provázel známý komik Lukáš Pavlásek, který je zároveň zpěvákův blízký kamarád už od dob společné účasti ve StarDance. Na křest alba však nakonec dorazil i pro mnohé nečekaný host. „Když jsem se dozvěděl, že mé pozvání přijala první dáma, paní Eva Pavlová, měl jsem obrovskou radost. Jak se zdá, tak skutečně nic není nemožné,“ říká s úsměvem Radek Banga.

 

Během křtu se také promítal i nový videoklip k singlu Otázky, který se stal během pár dní virálním. Zajímavé je, jakým způsobem samotný text k písni vznikl. Je to jen několik měsíců, co na sociálních sítích zpěvák zveřejnil video, ve kterém se podělil o to, jakou hloupou otázku neustále dostává a zeptal se svých fanoušků, jaké otázky dostávají oni. Byly to právě jejich příspěvky, které inspirovaly Radka k sepsání jeho nového hitu. Během víkendu se z písničky stal trend a tisíce lidí začaly natáčet na song videa s otázkou, která deptá je

Články, které by tě mohly zajímat