Právě vysíláme

Rammstein přečkali sexuální skandál. Kapela ohlásila evropské turné pro rok 2024

11. října 2023 11:28
Rammstein přečkali sexuální skandál. Kapela ohlásila evropské turné pro rok 2024

Fanoušci mohou mít radost. Velký skandál frontmana Rammstein nezničil činnost kapely a plánuje se pokračování evropského turné. 

Kapela ohlásila pokračování stadionového evropského turné v roce 2024. Stalo se tak po obrovské aféře, která zastihla zpěváka Tilla Lindenmanna. Vstupenky se začnou prodávat od 18. října. „Rammstein dnes oznamuje své evropské stadionové turné 2024!“ uvedla v úterý  berlínská kapela na sociálních sítích.

V květnu letošního roku irská fanynka popsala tisku svou zkušenost z koncertu jedné z nejznámějších současných německých skupin ve Vilniusu. Tvrdila, že odmítla nabídku sexu s Lindemannem a později se ocitla v jeho posteli, aniž by věděla, jak se tam dostala. Vyjádřila podezření, že jí byla bez jejího svolení podána omamná látka. Podobnou situaci popsaly tisku i další ženy a Till byl obviněn ze znásilnění, sexuálního nátlaku a obtěžování. 

Kapela začala koncertovat a následné pozdní večírky byly zrušeny. Proti Rammstein se rovněž uskutečnilo mnoho protestů. Trestní stíhání proti Lindemannovi však bylo nakonec pozastaveno, protože nebylo nasbírání dostatečně mnoho důkazů. 

Články, které by tě mohly zajímat