Právě vysíláme

Randí NICKI MINAJ s LEWISEM HAMILTONEM? Internet má jasno!

29. září 2018 11:10
Randí NICKI MINAJ s LEWISEM HAMILTONEM? Internet má jasno!

Nicki Minaj už několikrát vystoupila na veřejnosti se slavným sportovcem a zdá se, že tito dva toho mají společného víc, než jen kamarádství! Co je na tom pravdy?

Nicki Minaj má za sebou hektické období. Její deska Queen obsadila přední příčky světových hitparád a její pořad na rádiu Apple Music se dočkal mezinárodního úspěchu. Rapperka má rozhodně důvod k úsměvu, a jako kdyby toho nebylo dost, zdá se, že randí s mistrem světa ve Formuli 1, Lewisem Hamiltonem!

Nicki nedávno doprovodila pilota stáje Mercedes na oslavu jeho nové módní kolekce TommyXLewis a pár se znovu objevil pohromadě na dovolené v DubajiHamilton se rozhodně nebojí slavné společnosti – jeho bývalá přítelkyně je zpěvačka Nicole Sherzinger ze skupiny The Pussycat Dolls a pilotův instagramový účet zdobí fotky s mnohými celebritami.

Rapperku se před třemi týdny na otázku randění s Hamiltonem ptala moderátorka Ellen DeGeneres. Tenkrát to Nicki nechtěla příliš rozebírat, přesto ale přiznala, že se vídá s „novým klukem“. Upozornila v tu chvíli právě na Hamiltona? To ukáže jen čas!

Zleva Nicki Minaj, Lewis Hamilton, supermodelka Winnie Harlow, módní návrhář Tommy Hilfiger a modelka Hailey Baldwin

Nahrávání ... Nahrávání ...

Zdroj: Capital FM, The Sun, Instagram, Rex Features

Trápí vás problémy s erekcí? Vsaďte na olivový olej!

Články, které by tě mohly zajímat