Právě vysíláme

RANNÍ SHOW LIVE!

17. září 2009 13:07
RANNÍ SHOW LIVE!

Ranní Show Live 2009 – PARDUBICE!

Pardubický Ideon zažije v září největší show v historii a pro jeden večer propojí Pardubice, Hradec Králové a přilehlé planety v jeden ohromný vesmír zábavy.

Hvězdné bude i bavičské komando, v jehož čele vystoupí kapitán showbusinessu, moderátor, dj a zpěvák Leoš Mareš. Samozřejmě nebudou chybět ani jeho skvělí parťáci z Evropy 2, Patrik Hezucký a půvabná Lucie Šilhánová. K této nadprůměrně veselé trojici bude ještě jako host přizván miláček pardubického publika Pavel Cejnar a hudební rozjezd vezme do svých rukou djská posádka music klubu Zámek Chotlice. Ten se tak pro tento večer také přemístí do Ideonu a ještě víc tak umocní kvalitu celého projektu.

Čekají vás super soutěže, krásné tanečnice a hostesky, specialní laserová show z Holandska a k tomu světla a zvuk od profi mistrů ze společnosti Koncertservis, která spolupracuje například s Českou Televizí nebo zajištuje světelné show na mnoha megakoncertech.

V celém pavilonu bude postaven masivní grandsupport, na který bude zavěšena obří konstrukce světelných efektů, videoprojekcí  a pyrotechniky. Zvukovou kulisu obstará systém EAW z USA.

Připraveny budou kvalitní bary včetně oblíbených koktejlů za příjemné ceny a k tomu VIP zóna pro 300 lidí, která bude umístěna mimo klasický parket. Návštěvníci této zóny jistě ocení společnost příjemných hostesek, přímého servisu na barech a další výhody. V této zóně je veškerý alko i nealko sortiment ZDARMA

Věříme, že jsme Vás v krátkosti naladili na stejnou vlnu a že se s námi svezete na jednom z největších zábavních projektů, které pro Vás ve spolupráci s rádiem Evropa 2 připravujeme.

rš

Články, které by tě mohly zajímat