Právě vysíláme

Rapper A$AP ROCKY chtěl zahrát koncert pro svoje kamarády ve švédském vězení: tamní úřady mu to zakázaly

8. prosince 2019 11:10
Rapper A$AP ROCKY chtěl zahrát koncert pro svoje kamarády ve švédském vězení: tamní úřady mu to zakázaly

Americký rapper A$AP Rocky požádal švédské úřady o to, aby mohl ve stockholmské věznici Kronoberg pořádat koncert. Švédské úřady mu to ovšem zakázaly, citující logistické a bezpečnostní problémy. Rapper v této věznici trávil měsíc v červenci po šarvátce s mladým mužem na ulici.

Dobrý pokus

Dlouho očekávaný návrat rappera A$AP Rockyho do Švédska se blíží a zdá se, že rapper chce své návštěvy této skandinávské země pořádně využít. Podle listu Svenska Dagbladet se Rocky prý dokonce pokusil i o uskutečnění koncertu ve stockholmské věznici, kde byl v červenci uvězněn! Jeho důvod? Chce podpořit imigranty, kteří se ocitují ve švédských vězeních, aniž by se dočkali soudního rozsudku.

Ambiciózní koncert se ale bohužel nakonec neuskuteční. Švédské úřady totiž Rockyho žádost zamítly kvůli bezpečnostním a logistickým rizikům.

A$AP Rocky bude tedy muset najít jinou možnost, jak svoje bývalé kolegy ze švédské věznice dostat na svůj koncert. Americký rapper zahraje ve stockholmské Ericsson Globe areně už 11. prosince – snad se mu do té doby podaří svým kamarádům zařídit vycházku s nějakými lístky!

Zdroj: NME, YouTube, Shutterstock, Svenska Dagbladet

Články, které by tě mohly zajímat