Právě vysíláme

Rapper Sensey vydává nové album Bratan 2.0 a klip k singlu Vata

15. května 2021 8:10
Rapper Sensey vydává nové album Bratan 2.0 a klip k singlu Vata

V české rapové branži je raper Sensey již několikátý rok pravidelně skloňován. Mezi jeho dosud nejvýraznější tracky patří Tank, na kterém Senseyovi hostovat věhlasný Hugo Toxxx, track Mami, koukej, jsem frajer! se Skinny Barberem nebo Neonové město s Roxanou.

Všechny zmíněné tracky spojuje album Bratan, na kterém v roce 2019 vyšly. Bratan byl debutovým a dodnes nejúspěšnějším projektem Senseye a v loňském roce za něj získal zlaté ocenění. Dnes, v polovině května roku 2021 získává za album platinový certifikát a jako poděkování svým fanouškům vydává videoklip, ve kterém se projíždí tankem. Ve včerejších večerních hodinách raper na live streamu prozradil fanouškům více z natáčení, cover inspirovaný videohrou Call Of Duty a ohlásil půlnoční release zbrusu nového alba Bratan 2.0.

Prvotinou z nového alba, které Sensey připravil pro fanoušky je singl Vata, na kterém mu featuje Luca Brassi10x. Rapeři společně natočili videoklip inspirovaný jak singlem Tank, který měl pro Senseyovu kariéru významnou roli tak úvodní scénou z Matrixu, kde v předmluvě Sensey dostává na výběr mezi modrou a červenou pilulkou a je mu vysvětlen význam slova bratan.

Bratan 2.0 je plný zvučných jmen na featech jako Sergei Barracuda, Calin, AstralKid22, Luca Brassi10xShimmi, Vercetti CGRoxanaBlako, Treelas nebo Kenny.

 

Bratan 2.0 je pro mě nejzásadnější album kariéry. Zaznamenává dobrý i špatný chvíle mýho života v průběhu doby, kdy jsme album nahrávali,“ říká raper.  Fanoušci se na Bratanovi 2.0 můžou těšit na 12 skladeb, přičemž Vata Lucou Brassi10x je právě nyní ke zhlédnutí i s videoklipem na YouTube.

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat