Právě vysíláme

Rappera 6ix9ina brutálně zbili v koupelně posilovny

23. března 2023 15:49
Rappera 6ix9ina brutálně zbili v koupelně posilovny

Šestadvacetiletého rappera 6ix9ina brutálně zbila parta tří mužů v jedné z posiloven na Floridě. Skončil s rozbitou čelistí, zlomenými žebry a poraněnými zády a byl hospitalizovaný v nemocnici. Video z incidentu bylo zveřejněno na sociálních sítích.

Rapper 6ix9ine byl v úterý hospitalizovaný poté, co ho v posilovně na Floridě napadli neznámí muži. Důvod jejich jednání není známý, muzikantovi však rozbili čelist, zlomili několik žeber a poranili mu záda. Video z incidentu se objevilo na sociálních sítích. Zobrazuje, jak mu útočníci nadávají do udavačů, tahají ho za vlasy a kopou do něj.

V době incidentu u sebe 6ix9ine neměl ochranku. V souvislosti s událostmi jeho právní zástupce požádal policii, aby dostal ochranu právě od ní.

6ix9ine patří mezi nejkontroverznější osoby amerického hip-hopu. V roce 2018 byl zatčený a obviněný z vyděračství, držení zbraní a drog. Hrozilo mu až 47 let za mřížemi, nakonec byl ale v roce 2020 propuštěn do domácího vězení díky svému svědectví, kterým rozkryl činnost gangu Nine Trey Gangster Bloods a pomohl uvěznit několik klíčových členů.

Někteří příznivci 6ix9ina to berou velmi špatně a nazývají ho „udavačem“ nebo „krysou“. Je proto možné, že i za úterním napadením stála rapperova minulost.

Články, které by tě mohly zajímat