Právě vysíláme

Režie MTV Music Awards byla sexistická, řekla Miley Cyrus po svém vystoupení

11. září 2020 11:10
Režie MTV Music Awards byla sexistická, řekla Miley Cyrus po svém vystoupení

Dvojí metr pro ženy a pro muže! To je přesně to, co se nelíbí v hudebním průmyslu Miley Cyrus. Slavná zpěvačka se na víc na toto téma rozpovídala v podcastu oblíbeného Joa Rogena a rozhodně si nebrala servítky.

Miley Cyrus vystoupila na cenách MTV Video Music Awards se svou písní Midnight Sky a vůbec se jí nelíbil přístup režie. Jak navíc sama uvedla, příprava na vystoupení se neobešlo bez nepříjemností a zpěvačka označila tým MTV za sexistický.

Problém podle Miley nastal ve chvíli, kdy nesouhlasila s osvětlením a odmítla použití světla, které se při hudebních vystoupeních používá, aby přidalo zpěvačkám na kráse. „Chtěla jsem, aby vypnuli světla, a osvětlovala mě jenom světla místnosti. Nechtěla jsem ani ústřední světlo, ani světlo krásy. Světlo krásy se pokaždé používá na ženy, tak jsem jim řekla, ať ho, ku*va, vypnou. Travisu Scottovi nebo Adamu Levinovi by si nikdy nedovolili říct, že ho vypnout nemůžou,“ řekla a promluvila o tom, jak na ženy a muže platí v hudební branži dvojí metr.

„Nepřestávám být laskává, ale zároveň ze sebe nedělám rohožku. Pevně si stojím za tím, co chci, za což mě někdo může označit za divu. Kdyby to samé požadoval The Weeknd nebo Kanye, byli by za kreativní bohy. Proč já jsem hned diva? Nikdo by si tohle nedovolil říct o Kaynem Westovi, kdyby si vybíral světla pro své vystoupení. To je i důvod, proč jsem si sama začala režírovat klipy,“ přiznala Miley, která si na MTV Music Award odnesla hned dvě ceny za nejlepší uměleckou režii a nejlepší střih v klipu Mother’s Daughter.

Zdroj: YouTube, Musicserver

Články, které by tě mohly zajímat