Právě vysíláme

Ricky Martin obviněný z incestu. “Synovec je magor, stalker, který vyhrožoval vraždou,” uvedl člen rodiny

18. července 2022 8:10
Ricky Martin obviněný z incestu. “Synovec je magor, stalker, který vyhrožoval vraždou,” uvedl člen rodiny

Rickyho Martina obvinil jeho jednadvacetiletý synovec z incestu a fyzického i psychického napadení. V případě odsouzení zpěvákovi hrozí 50 let vězení. Nevlastní bratr, který stojí za zpěvákem, uvedl o synovci peprné detaily.

Zpěvák byl obviněn z domácího násilí v Portoriku začátkem tohoto měsíce, avšak totožnost oběti byla nejdříve utajena. Identifikoval ji až Rickyho bratr Eric Martin, podle kterého šlo o zpěvákova synovce Dennise Yadiela Sancheze.

Údajný vztah Rickyho a Dennise měl trvat sedm měsíců a skončil prý zhruba před dvěma měsíci. Podle Sáncheze nesl rozpad vztahu Martin velmi špatně. Ženatý zpěvák a otec čtyř dětí označil obvinění ze zneužívání za „zcela nepravdivé a vykonstruované.“

Právní zástupce Rickyho Martina vydal pro Daily Mail ostřejší vyjádření: “Žalobce zápasí s hlubokými problémy v oblasti duševního zdraví“ a tato „nechutná“ obvinění tvrdě odmítl. Ricky Martin samozřejmě nikdy nebyl – a nikdy nebude – zapojen do jakéhokoli sexuálního nebo romantického vztahu se svým synovcem,“ řekl právník Martin Singer a dodal: „Ta myšlenka je nejen nepravdivá, ale také nechutná. Všichni doufáme, že tento muž dostane pomoc, kterou tak naléhavě potřebuje. Ale ze všeho nejvíc se těšíme na to, že tento hrozný případ bude zamítnut, jakmile se soudce podívá na fakta.“ 

Peprná výpověď

Ricky Martin, který obvinění zásadně odmítá, má podporu v mladším nevlastním bratrovi Ericu Martinovi, jenž v živém vysílání na facebooku prohlásil, že Sánchez trpí duševními problémy. Synovec je zřejmě černou ovcí rodiny, podle Erica dlouho terorizoval celou rodinu Martinových, až se jí zcela odcizil, přesto za ním příbuzní vždy stáli a snažili se mu pomoci.

Sánchez má vážný záznam v trestním rejstříku za stalkování kolegyně z práce. Server Fox3 Now uvedl, že mladík byl kolegyní posedlý, pronásledoval ji, a když mu slečna náklonnost neopětovala, dokonce jí hrozil vraždou.

V případném soudním procesu by mohla taková skutečnost hrát velkou roli. Soudce prozatím vydal předběžné opatření, Ricky Martin se ke svému synovci nesmí přiblížit.

Články, které by tě mohly zajímat