Právě vysíláme

RIHANNA jako tvrdá podnikatelka! Zpěvačka chystá vlastní módní značku

16. května 2019 11:10
RIHANNA jako tvrdá podnikatelka! Zpěvačka chystá vlastní módní značku

Rihanna už dávno není pouze zpěvačkou. Mimo hudby se věnuje herectví a hlavně módě, kterou podle svých slov velmi miluje.

Rihanna už v minulosti představila fanouškům svou vlastní kolekci kosmetiky a sexy spodního prádla. A protože její kousky vždy budily úspěch, nyní se zpěvačka dohodla na spolupráci s francouzským koncernem luxusních módních značek LVMH (Louis Vuitton Moët Hennessy) a založila vlastní značku s názvem Fenty, ve které bude působit jako kreativní ředitelka a návrhářka.

Rihanna se stane první ženou tmavé pleti, která bude v rámci LVMH značku sama vlastnit. „Všichni znají Rihannu jako úžasnou zpěvačku, ale díky naší spolupráci skrze Fenty Beauty jsem objevil i skvělou vůdkyni,“ řekl prezident LVMH Bernard Arnault. Jednatřicetiletá kráska je navíc i vůbec první celebritou, kterou společnost oslovila pro vytvoření nové značky. Obvykle totiž firma spolupracuje s celebritami až ve chvíli, kdy je brand hotový.

Ačkoliv je Rihanna výborná umělkyně, zároveň je to i skvělá podnikatelka, která na svých produktech dokáže vydělat ohromný balík. Zejména kosmetika jí vynesla od doby svého založení ohromných 562 milionů dolarů.

Zdroj: Nytimes.com

Články, které by tě mohly zajímat