Právě vysíláme

RIHANNA je nejbohatší zpěvačkou na světě, přestože nevydala desku od roku 2016!

5. června 2019 11:10
RIHANNA je nejbohatší zpěvačkou na světě, přestože nevydala desku od roku 2016!

Zdá se, že Rihanně hudební svět rozhodně nechybí! Rodačka z Barbadosu loni rozjela několik úspěšných projektů a stala se z ní jedna z nejzajímavějších módních návrhářek na světě. Jaká je celková finanční hodnota jejích aktivit a co všechno jí nyní patří?

Ve stovkách milionů

Podle magazínu Forbes činí celkové jmění Rihanny až 600 milionů amerických dolarů! To je víc, než má například Madonna (570 milionů), Céline Dion (450 milionů) či Beyoncé (400 milionů). Autorka hitu Diamonds se od vydání své poslední desky Anti v roce 2016 posunula do světa spodního prádla a osobní péče. Její firmy Savage X Fenty a Fenty Beauty se v prvním roce své existence chlubí obrovským komerčním úspěchem a zpěvačka se od těchto projektů nehodlá v nejbližší době odtrhnout.

„Peníze přicházejí, ale mně jde spíš o to, že dělám něco, co mě baví,“ přiznala Rihanna deníku New York Times. Zpěvačka a podnikatelka nedávno spojila značku Fenty Beauty s luxusní francouzskou módní značkou LVMH a tento tandem módních značek chce údajně představit řadu oblečení ještě do konce letošního roku.

A co nová deska?

Americkými médii neustále kolují spekulace o tom, kdy Rihanna vydá svoji devátou desku. Album, jež údajně bude v žánru reggae, zatím nemá název ani datum vydání. Zpěvačka s ním nikam nespěchá a my se jí vůbec nedivíme – jako nejbohatší zpěvačka na světě si takové věci zkrátka může dovolit!

Zdroj: Metro UK, Forbes, The Sun, Instagram, New York Times

Články, které by tě mohly zajímat