Právě vysíláme

Rihanna je nejmladší miliardářkou, ne však díky hudbě

14. července 2022 9:10
Rihanna je nejmladší miliardářkou, ne však díky hudbě

Rihanna je oficiálně nejmladší samovýdělečnou miliardářkou v USA, respektive ženou, která si své bohatství dokázala vydobýt sama od základu. Není to však zpěv, díky kterému na majetek ve výši zhruba 1,4 miliardy dolarů dosáhla. Hudebnici se totiž velmi daří i v oblasti kosmetiky a módy.

Rihanna je nejmladší samovýdělečnou miliardářkou v USA. Podle časopisu Forbes činí její aktuální jmění 1,4 miliardy dolarů, dosáhla na něj přitom sama bez jakéhokoliv nadstandardního zázemí. V žebříčku nejbohatších žen v Americe se umístila na 21. místě.

Ačkoliv je Rihanna známá zejména jako zpěvačka, není to hudba, díky které dosáhla takového majetku. Vydělává jí především její kosmetická řada Fenty Beauty, kterou založila v roce 2020. Má pak rovněž vlastní značku spodního prádla Savage X Fenty, respektive v ní vlastní 30% podíl.

V žebříčku se mezi dalšími celebritami, které Forbes označuje jako „selfmade“, tedy ty, které dosáhly jmění bez toho, aniž by měly, lidově řečeno „umetenou cestičku“, objevily také Kylie Jenner, Taylor Swift, Beyoncé, Madonna nebo Sandra Bullock.

Rihanna se aktuálně stáhla z veřejného dění a stará se o syna, který se jí a rapperovi A$AP Rockymu narodil koncem letošního května. Těhotenství zpěvačka oznámila v lednu, na rozdíl od spousty jiných těhotných žen se nebála dát na odiv své bříško a na veřejnosti se často objevovala velmi spoře oděná. Aktuálně by měla pobývat na Barbadosu.

Články, které by tě mohly zajímat