Právě vysíláme

RIHANNA ohlásila turné a přiveze svou show do Prahy!

24. listopadu 2015 11:38
RIHANNA ohlásila turné a přiveze svou show do Prahy!

Dost nečekaně se na Rihannině webu objevil seznam zastávek jejího Anti World Tour 2016. A nechybí mezi nimi ani česká metropole!

26. červenec 2016 – to je datum, kdy Praha přivítá velkolepou show barbadoské zpěvačky Rihanny. Fanoušci se můžou těšit na open air koncert, který se uskuteční v Synot Tip Areně, tedy na stadionu v Edenu, který je domovským stánkem fotbalové Slavie.

Rihanna oznámila turné po Severní Americe a Evropě, které má celkem 61 koncertů. Jejich kolotoč začne 26. února v kalifornském San Diegu, aby se 11. června po měsíčním oddechu znovu rozjel v Amsterdamu. Praha je až v závěrečné fázi turné, které končí 12. srpna v Curychu.

Koncertní šňůra se koná na podporu nového alba „Anti“, které Rihanna vydává po třech letech. Komplet by měl vyjít 27. listopadu nejprve pouze v digitální podobě, o týden později bude k dispozici i na fyzických nosičích.

Sedmadvacetiletá Rihanna se v Praze představí už potřetí. Naposledy to bylo v prosinci 2011 v O2 areně. Vstupenky by se měly začít prodávat 3. prosince, jejich cena by se měla pohybovat mezi 1 790 až 2 490 Kč. V rolích předskokanů fanoušky rozehřejí kanadský R&B zpěvák The Weeknd a americký rapper Big Sean.

Články, které by tě mohly zajímat