Právě vysíláme

Rihanna se vyjádřila k těhotenství. Čeká dítě?

16. prosince 2021 8:10
Rihanna se vyjádřila k těhotenství. Čeká dítě?

Už je to pět let, co Rihanna vydala svou poslední desku. Populární zpěvačka se totiž více věnuje své módní značce a spekuluje se i nad, tím, že chce založit rodinu. Kde je pravda?

Již několik týdnů se fanoušci i média dohadují nad tím, zda Rihanna a rapper A$AP Rocky čekají dítě. Na společenské akci na Barbadosu se totiž zpěvačka ukázala se zcela viditelným bříškem. Otázky ohledně jejího těhotenství na sebe tedy nenechaly dlouho čekat. V nejnovějším rozhovoru ovšem Rihanna těhotenství popírá. „Přestaňte s tím, podle vás jsem těhotná každý rok,” vzkazuje kráska svým fanouškům. Na otázku, kde se vidí za 10 let, ovšem odpověděla, že už bude stará a chtěla by mít děti čtyři. Na tom, zda bude mít partnera, jí ovšem nezáleží a je si jistá, že dostatečnou lásku by svým dětem dokázala dát i ona sama.

Protože je to už opravdu delší doba, co Rihanna vydala desku, fandové se oprávněně ptají, kdy se dočkají nové hudby. “Brzy, brzy, brzy,” odpověděla pak zpěvačka a nechala se slyšet, že nové skladby už jsou na cestě.

Rapper A$AP Rocky potvrdil vztah s Rihannou v květnu letošního roku. „Život je mnohem lepší. Myslím si, že když je to ona, poznáte to. Ona je tou pravou,“ řekl v jednom ze svých rozhovorů. Dvojice se zná již několik let. Zpěvačka se v roce 2013 objevila v rapperově videoklipu Fashion Killa, ten zase v remixu jejího hitu z roku 2012 Cockiness (I Love It).

Rihanna na akci na Barbadosu

Články, které by tě mohly zajímat