Právě vysíláme

Rihanna stáhla žalobu na svého otce, vydělával na její popularitě

11. září 2021 14:10
Rihanna stáhla žalobu na svého otce, vydělával na její popularitě

Rihanna jen několik dní před soudem stáhla žalobu na svého otce. Ten měl na zpěvaččině slávě vydělávat bez jejího svolení. Nabízel například její koncerty, přestože věděl, že budou nezrealizovatelné.

Zpěvačka žalobu na svého otce Ronalda Fentyho podala už v roce 2019. Stáhnout se ji rozhodla teprve před několika týdny, už 22. září přitom mělo dojít k soudu. Proč tak učinila, však není zcela jasné. Americká média spekulují, že se s otcem dohodla mimosoudně.

Zpěvačka zažalovala otce kvůli tomu, že jí bez jejího svolení bookoval koncerty. „Přestože je jejím otcem, nikdy neměl svolení jednat za Rihannu,“ píše se v žalobě. Je v ní také uvedeno, že v roce 2017 Fenty a muž jménem Moses Perkins založili společnost Fenty Entertainment a tvářili se, že součástí podnikání je právě Rihanna.

Fenty Entertainment se měli snažit zpěvačce zabookovat celkem patnáctikoncertní turné v Latinské Americe v ceně 15 milionu dolarů. Stejně tak pak i koncerty v Las Vegas a Los Angeles.

Rihanna byla v srpnu vyhlášena nejbohatší hudebnicí planety. Její jmění činí bezmála 36,4 miliardy korun. Vedle muziky má příjmy také díky kosmetické značce Fenty Beauty a z podílu ve společnosti Savage X Fenty.

Články, které by tě mohly zajímat