Právě vysíláme

Rihanna svědkem napadení. Těsně před porodem zažila pořádné drama

7. května 2022 9:38
Rihanna svědkem napadení. Těsně před porodem zažila pořádné drama

Rihanna, která je v pokročilém stádiu těhotenství, vyrazila na rande s partnerem a rapperem A$AP Rockym. Zažili na něm pořádné drama.

Hvězdný pár vyrazil na akci Netflix Is A Joke Festival v losangeleském Hollywood Bowl, která se vymkla kontrole. Podle policistů se nastávající rodiče stali svědky toho, jak komika Davea Chappelleho na jevišti napadl ozbrojený muž. Stalo se tak krátce poté, co Dave vtipkoval na téma trans lidí. Ozbrojený muž měl u sebe nůž a falešnou zbraň.

Hudební ikona Rihanna byla v publiku, když k útoku došlo, a v šoku přihlížela po boku svého přítele, který byl 20. dubna zatčen za napadení střelnou zbraní a následně obviněn.

Komik Michael Blackson sdílel fotografii s párem na instagramu. V popisku vtipkoval, myslel si, že bude muset porodit Rihanny dítě a dodal: Útočník skončil s novým okem a dvěma zlomenými pažemi”. Popová královna vystavila těhotenské bříško, oblékla olivově zelený top s džínovou sukní jenž doplnila modrou bundou. Momentka byla pořízená jen půl hodiny před šokujícím útokem na pódiu.

Články, které by tě mohly zajímat