Právě vysíláme

RIHANNA to se svým milionářským přítelem myslí opravdu vážně. Promluvila o svatbě a dětech!

17. června 2019 8:00
RIHANNA to se svým milionářským přítelem myslí opravdu vážně. Promluvila o svatbě a dětech!

Ačkoliv se Rihanna řadí mezi nejúspěšnější světové zpěvačky, v lásce to nikdy neměla příliš jednoduché. Nyní se však blýská na lepší časy a vypadá to, že krásná zpěvačka konečně narazila na toho pravého.

Kočka z Barbadosu je momentálně zamilovaná do milionářského přítele Hassana Jameela a s bohatým fešákem ze Saudské Arábie dokonce plánuje založit i rodinu. Pro časopis Interview se zpěvačka o svém příteli dost rozpovídala o promluvila i o duševním zdraví. „Až v posledních letech jsem si uvědomila, jak je důležité udělat si čas sama pro sebe. Vaše mentální zdraví na tom závisí. Když nejste šťastní, neudělá vás šťastnými ani to, že děláte něco, co milujete. Začala jsem nový vztah a mělo to pro mě velký význam. Věděla jsem, že si na to potřebuji udělat čas,“ řekla autorka několika hitů a dodala, že nyní se kromě hudby konečně naplno věnuje i svému soukromí a nově si dopřává i několik dní volna.

V otázce svatby a manželství je Rihanna trochu zdrženlivá a zřejmě nechce nic zakřiknout. Podle svých slov se ale velmi touží stát matkou. O sňatku s Hassanem proto uvažuje, ale rozhodně ještě nic není naplánováno. „My plánujeme a Bůh se směje, není to tak?“ tvrdí zpěvačka, jenž má za sebou mnoho nepodařených vztahů a v minulosti randila například s Chrisem Brownem nebo rapperem Drakem.

Zdroj: Hollywoodlife.com

Články, které by tě mohly zajímat