Právě vysíláme

ROBIN MOOD představuje videoklip k songu Zločin! Jak mu sedla role lupiče?

7. března 2019 18:10
ROBIN MOOD představuje videoklip k songu Zločin! Jak mu sedla role lupiče?

V exkluzivní premiéře vám představujeme nový videoklip zpěváka a kytaristy Robina Mooda. V efektně pojatém klipu si hudebník z Liberce zahrál lupiče, kterému plány překazí zásah policejního komanda.

Skladba Zločin je jednou z novinek ve vysílání Evropy 2. Jde už o čtvrtý singl Robina Mooda. Znovu se může pochlubit moderní popovou produkcí a chytlavým melodickým motivem, náladou se však od předchozích písniček liší. „Zkusili jsme vystoupit z komfortní zóny a natočit temnější věc,“ hodnotí singl jeho protagonista. „Textově i po zvukové stránce. Výrazně syrovější je i video.“ Točilo se na letišti u Mladé Boleslavi v režii Štěpána Bárty, se kterým hudebník spolupracoval už na předchozím klipu k hitu Na Měsíc. „Natáčení bylo opravdu hektické, ale došlo i na úsměvné momenty,“ říká Robin Mood. „Chlapi ze zásahové jednotky byli skuteční profesionálové, přivezli opravdové zbraně a pečlivě dbali na to, aby všechno maximálně odpovídalo reálnému policejnímu zásahu. Takhle by jednotka nikdy nepostupovala, poučovali nás. Trpělivě nám vysvětlovali, jaké je rozestavení formace, jak komando funguje, jaké jsou role jednotlivých členů. Bylo to zábavné, poučné a hlavně přínosné. Všem moc děkuju!”

Připomeňme, že Robin Mood je hned dvakrát čerstvě nominovaný na Hudební ceny Evropy 2. Najdete ho mezi kandidáty na titul Objev roku, stát se může i Zpěvákem roku. Nominace si vysloužil za povedené singly Na Měsíc a Gravitace, které z éteru Evropy 2 dobře znáte. „Loňský rok byl pro mě zásadní a nominace na ceny rádia Evropa 2 vnímám jako pomyslné vyvrcholení celého období. Užívám si to, ale zároveň dobře vím, jak je úspěch pomíjivý. Zůstávám stát nohama na zemi,“ přiznává hudebník, který je zároveň kytaristou v populárních Eddie Stoilow a producentem řady cizích nahrávek.

Zdroj: Warner Music

Celebrity, které byste na obálkách časopisů nepoznali

Články, které by tě mohly zajímat