Právě vysíláme

Rock For People představuje téměř finální line-up, přidává Brutalismus 3000 i Kerryho Kinga z legendárních Slayer

20. března 2024 10:10
Rock For People představuje téměř finální line-up, přidává Brutalismus 3000 i Kerryho Kinga z legendárních Slayer

Hudební program festivalu Rock For People míří do finále. Pořadatelé oznámili přes 20 dalších zahraničních hvězd, které vystoupí od středy 12. června 2024 do soboty 15. června 2024 v hradeckém Parku 360 na 29. ročníku festivalu.

Novým přírůstkem v line-pu je například berlínské post techno punkové duo Brutalismus 3000, kytarista metalové legendy Slayer Kerry King se sólovým projektem nebo britští rockeři The Darkness.Situace ohledně bookování kapely letos nebyla vůbec jednoduchá, o to větší mám radost z hvězdné sestavy tohoto ročníku,” komentuje line-up festivalu ředitel Michal Thomes, a dodává: “Vsadili jsme na headlinery nové doby Bring Me The Horizon a Yungbluda, ale i ostřílené matadory hudební scény The Offspring a The Prodigy. V trendu prodejů vstupenek se to ukázalo jako správná volba, některé kategorie jako Comfy+ nebo páteční jednodenní vstupenky jsou již zcela vyprodané.” Multižánrový festival Rock For People, který patří k evropské špičce, opět začátkem léta nabídne přes 100 hudebních vystoupení, doprovodný program v podobě divadla, tance, poutavých přednášek, filmových projekcí a stand-upů.

Headlinery doplní nespoutaná rockerka Avril Lavigne, frontman kapely Slipknot Corey Taylor v sólovém projektu, úderní metalisté Parkway Drive, legendární Pendulum, poslední česká festivalová show Sum 41 nebo kapela Dogstar s hvězdným baskytaristou Keanu Reevesem. Oficiální afterparty Rock For People 2024 se uskuteční pod taktovkou oblíbených rock’n’rollových Palaye Royale v pondělí 17. června 2024 v brněnském klubu Sono.

 

Vstupenky na festival Rock For People fanoušci pořídí v limitované edici na: www.rockforpeople.cz/cs/tickets. V prodeji jsou jednodenní vstupenky, víkendové (sobota + neděle) i speciální vstupenky (VIP, Děti, Junior, Junior ISIC, Senior, ZTP), kempy a parking. Po vyprodání aktuální edice festivalových vstupenek budou následovat vstupenky za vyšší cenu.

Rock For People se koná v jedinečném areálu bývalého vojenského letiště s osmi hangáry, které podtrhují atmosféru festivalu. Park 360 disponuje 60 ha plochy, funguje na principech cirkulární ekonomiky a do roku 2030 plánuje být být klimaticky neutrální a energeticky soběstačný. Jedná se o nové open-air venue světových rozměrů, které na konci července bude hostit dvojkoncert jedné z největších hudebních hvězd všech dob Eda Sheerana.

Články, které by tě mohly zajímat