Právě vysíláme

Rockové kytary a upřímný text! MARPO & TROUBLEGANG mají venku videoklip Na prach spálit

24. února 2020 11:10
Rockové kytary a upřímný text! MARPO & TROUBLEGANG mají venku videoklip Na prach spálit

Na prach spálit je další skladba z alba Dva Marpa & TroubleGangu, která dostala vizuální podobu. Podle Marpa je to nejsilnější song alba, takže si rozhodně zasloužil kvalitní videoklip.

Režisérem klipu Na prach spálit je osvědčený Vasyliy Rusyn, jenž režíroval i song Nejlepší. Marpo & TroubleGang potvrzují, že si jdou stále svou cestou rockových kytar, elektronických beatů a upřímných textů. „Proč bych měl litovat – nechat si diktovat, že se nestalo – co si dávno přáli,“ naznačuje, že track je průvodcem osobité cesty, kterou kapela jde. V létě ji čeká největší koncert v kariéře. 27. června zahrají pod širým nebem v pražském Sinobo Stadium.

Za úspěchem a popularitou kapely kolem Marpa stojí bezpochyby roky práce a neutuchající chtíč a verva, se kterými se pouští do každé výzvy a etapy. Obrovská energie, jíž se kapela vyznačuje, je nepřehlédnutelná i v novém videoklipu k tracku Na prach spálit. Úderný elektrický beat, oheň a otevřený text skvěle dokreslují track a podporují jeho sílu. Sám Marpo popisuje skladbu jako nejsilnější z alba. Pojednává o tom, že si celou dobu jdeme vlastní cestou i přes spoustu rad, jak bychom měli znít, oblíkat se nebo jakou cestou se vydat.“

Kapela se nyní připravuje na velkolepou show, která ji čeká 27. června pod širým nebem v pražském Sinobo Stadium. „Před lety, když jsme vystupovali v klubech, by nás ani ve snu nenapadlo, že to jednou dotáhneme až na stadiony, kde moc domácích kapel nekoncertuje. V naší kariéře je to milník, a my uděláme vše proto, abychom si koncert s našimi fanoušky užili na maximum. Již teď pracujeme na podobě celé show, v rámci které se naši pódiovou prezentaci pokusíme posunout zas o něco dál. Bude to velká výzva, ale těm jsme v naší historii čelili nejednou,“ komentuje Marpo.

 

V blízké době můžete kapelu vidět:

  • 4. dubna – BRATISLAVA – BABYLON (samostatný koncert)
  • 11. dubna – LITOMYŠL – MC KOTELNA (samostatný koncert)
  • 24. dubna – HRANICE NA MORAVĚ – STARÁ STŘELNICE (samostatný koncert)
  • 25. dubna – KRNOV – KOFOLA KLUB (samostatný koncert)
  • 7. května – OSTRAVA – STUDENTSKÝ MAJÁLES  (Majáles)
  • 8. května – CHOMUTOV – KVĚTENLES (Majáles)
  • 13. června – BRNO – Velodrom Překonání gravitace
  • 13. června-  ZNOJMO – Pivní slavnosti
  • 27. června – PRAHA – SINOBO STADIUM (samostatný koncert)

 

Zdroj: Universal Music

Články, které by tě mohly zajímat