Právě vysíláme

Rodiče Miley Cyrus se rozvádějí. Potřetí za třicet let manželství

13. dubna 2022 9:10
Rodiče Miley Cyrus se rozvádějí. Potřetí za třicet let manželství

Rodiče zpěvačky Miley Cyrus se rozvádějí. Potřetí za třicet let svého manželství se rozhodli rozvázat svůj svazek, tentokrát pravděpodobně definitivně. Důvodem mají být nesmiřitelné rozdíly. Pár spolu nežije od února 2020.

Jak na svých stránkách uvádí server TMZ, Tish Cyrus podala žádost o rozvod ke dni 6. dubna v Tennessee. Soud požádala o spravedlivé rozdělení majetku a dluhů. S Billym Rayem Cyrusem byla od roku 1993, poprvé pár vyplnil rozvodové papíry v roce 2010, podruhé o tři léta později. Vždy se však dvojice dala znovu dohromady.

„Byli jsme spolu třicet let, máme pět úžasných dětí a mnoho vzpomínek. Rozhodli jsme se však naše cesty rozdělit – ne se smutkem, ale s láskou v našich srdcích. Vyrostli jsme spolu, máme rodinu, na kterou můžeme být pyšní, teď je ale čas vydat se každý svým směrem,“ uvedla Cyrus pro magazín People.

„Vždycky budeme rodina, a i nadále se budeme setkávat jako přátelé a rodiče a vytvářet si nové vzpomínky. Nebylo jednoduché učinit toto rozhodnutí, ale vzhledem k tomu, co se nyní děje ve světě, jsme si vše chtěli ujasnit a uzavřít, abychom se oba mohli soustředit na to, co je důležité,“ dodala.

Dvojice spolu má celkem tři děti, nejstarší devětadvacetiletou Miley, sedmadvacetiletého Braisona a dvaadvacetiletou Noah. Z prvního manželství s Baxterem Nealem HelsonemTish Cyrus dceru Brandi a syna Trace, Billy Ray Cyrus má pak s ex-přítelkyní Kristin Luckey syna Christophera. Zajímavostí je, že se narodil ve stejný rok jako zpěvačka Miley Cyrus.

Články, které by tě mohly zajímat