Právě vysíláme

Rodina drží spolu: Zpěvák z The Wanted, jemuž nedávno diagnostikovali rakovinu, se pochlubil dojemným snímkem

21. října 2020 16:43
Rodina drží spolu: Zpěvák z The Wanted, jemuž nedávno diagnostikovali rakovinu, se pochlubil dojemným snímkem

Britský zpěvák Tom Parker se před zhruba dvěma týdny dozvěděl, že trpí neoperovatelnou rakovinou. Ačkoliv by tato zdrcující novinka přemohla i ty nejsilnější povahy, Tom se rozhodl, že chce celou situaci vnímat optimisticky. Jeho manželka Kelsey se nyní pochlubila nádhernou fotkou, v níž celá rodina vzkazuje, že za zpěvákem stojí.

Snaží se zachovat optimistický pohled

Dvaatřicetiletý rodák z Boltonu se tento měsíc přiznal ke znepokojující novince, že trpí rakovinou. V dojemném vzkazu na Instagramu vzkázal, že nechce, aby ho lidé litovali. Bývalý člen skupiny The Wanted se na celou situaci naopak snaží vzhlížet pozitivně.

Obrovskou oporou dělá Tomovi v těchto dnech jeho rodina, zejména manželka Kelsey. Bývalá herečka se zpěvákem čeká druhého potomka a rozhodně si nepřipouští, že by Tom svůj boj s rakovinou vzdal. Kelsey svému statečnému manželovi věnovala nedávný příspěvek na Instagramu, v němž zároveň děkuje fanouškům za veškerou podporu, kterou jim v této těžké době věnovali.

Text v překladu zní:
Dojímají nás vaše pozitivní vzkazy, a taky láska a podpora, kterou nám prokazujete. Jedině s pozitivním přístupem můžeme s touto chorobou bojovat!
Dnes jsme měli den s rodinkou před tím, než se naše tříčlenná rodina o jednoho člena rozroste! Jdeme na to. Parkerovi proti zbytku světa!

Zpěvákovi a celé rodině přejeme hodně síly v těchto těžkých časech.

Zdroj: Instagram, The Sun, Daily Mail

Články, které by tě mohly zajímat