Právě vysíláme

Rodina zesnulého AVICIIHO letos vydá album skladeb, na kterých slavný DJ před smrtí pracoval

8. dubna 2019 11:10
Rodina zesnulého AVICIIHO letos vydá album skladeb, na kterých slavný DJ před smrtí pracoval

Rodiče zesnulého DJ´e Aviciiho chtějí letos s pomocí hudebních producentů a skladatelů vydat album s 16 písničkami, na kterých slavný DJ před svojí smrtí pracoval. První singl z posmrtné desky vyjde už ve středu.

Čest jeho památce

Avicii, jenž se ve skutečnosti jmenoval Tim Bergling, před svojí smrtí loni v Ománu skládal novou desku a údajně téměř dokončil až 16 písniček. Songy si původně uchovala jeho rodina, ale poté se rozhodla, že se o ně chce podělit s celým světem. Desku dokončili hudební producenti a skladatelé, kteří s Aviciim v minulosti úzce spolupracovali.

Album s názvem TIM vyjde 6. června letošního roku a první singl z chystané desky, SOS, vychází již ve středu 10. dubna! Všechny výdělky z nové desky půjdou na charitu The Tim Bergling Foundation, kterou založila Aviciiho rodina po smrti slavného DJ´e. Charita pomáhá lidem s duševními poruchami, u nichž hrozí riziko sebevražd.

Emotivní proces

Oznámení o vzniku nové desky přišlo na YouTube skrz oficiální profil zesnulého DJ´e. Ve čtyřminutovém videu popisují hudební producenti a otec slavného DJ´e proces skládání desky TIM.

Video si můžete pustit níže.

 

Zdroj: YouTube, BBC, Instagram, Billboard

Články, které by tě mohly zajímat