Právě vysíláme

Rodina zesnulého rappera JUICE WRLDA vydává nový singl, který umělec stačil dokončit těsně před smrtí

2. května 2020 8:10
Rodina zesnulého rappera JUICE WRLDA vydává nový singl, který umělec stačil dokončit těsně před smrtí

Už je to téměř pět měsíců, co mladý rapper Juice WRLD navždy opustil tento svět. Rodina jednadvacetiletého Američana chce nyní uctít jeho památku tím, že vydá singly, které ještě před svojí nečekanou smrtí stačil dokončit. První z nich se jmenuje Righteous.

Svědectví mladého rappera

Juice WRLD patřil k největším talentům amerického rapu. Na serveru SoundCloud byl mladý rapper v roce 2018 nejhranějším umělcem ze všech a těsně před svoji nečekanou smrtí se i podílel na singlu Godzilla, na němž si zazpíval po boku svého idola Eminema. Rapová legenda mu následně vzdala hold v hudebním klipu k této písni.

Posmrtný singl Righteous je zpovědí o tom, že mladý rodák z Chicaga během života neustále bojoval se svými vnitřními démony. Juice WRLD se těmto zlozvykům a ničivým myšlenkám snažil odolat tím, že si vzal k srdci číslo 999. Toto číslo pro něj představovalo pravý opak „ďábelského“ čísla 666.

Šťastné číslo 999 hraje velkou roli i v hudebním klipu k novému singlu Righteous. Krátké video skvěle kombinuje záběry z vystoupení Juice WRLDA a animované scény. Ať jste fanouškem tohoto rappera či ne, tento klip nabízí zajímavou podívanou.

Zdroj: CNN, YouTube, Instagram, SoundCloud

Články, které by tě mohly zajímat