Právě vysíláme

Rybičky 48 mají za sebou další svatbu. Kdo se ženil tentokrát?

4. srpna 2021 8:10
Rybičky 48 mají za sebou další svatbu. Kdo se ženil tentokrát?

Co kapela Rybičky 48 slíbila, to také splnila. Na jaře vydala videoklip k písni Svatební hymna, spolu s kterým vyhlásila soutěž Milionová svatba. Hlavní cenou bylo vystoupení formace na veselce vítězného páru. „Čekali jsme, že o Milionovou svatbu bude zájem, ale výsledky nás velmi příjemně překvapily. Zapojilo se neskutečné množství lidí z celé České republiky, ale vítěz mohl být jen jeden,“ uvedl kytarista Petr Lebeda.

Rybičky 48 nakonec vyrazili do Olomouckého kraje na Náš mlýn, kde si naplánovali svatbu Barbora a Marek Vašinovi. Ti vyhráli nejen vystoupení kapely, ale také další bonusy, jako třeba svatební koordinátory, kteří se postarali o hladký průběh dne. „Jsme neskutečně rádi, že soutěž vyhráli Barča a Marek, protože na svatbě vládla úžasná atmosféra. Svatebčané znali všechny naše texty a část songů si nejen nevěsta s ženichem odzpívali přímo s námi na pódiu. Byl to prostě krásnej večer,“ říká zpěvák Kuba Ryba.

Ten byl novomanželům vděčný za to, že a svatbu pozvali děti z nedalekého tábora. „Mohli jsme tak udělat hned dvojitou radost,“ ví frontman Rybiček 48.

Zájem o Milionovou svatbu byl velký. „Léta nám píšou mraky lidí, jestli nezahrajeme na jejich svatbě. S díky odmítáme, protože kdybychom vzali jednu, tak musíme všechny, což prostě vzhledem k nabitému koncertnímu fermanu nejde,“ říká Ryba, který je rád, že díky soutěži mohla kapela udělat radost alespoň jednomu páru.

Články, které by tě mohly zajímat