Právě vysíláme

Rytmus bude opět zápasit v ringu. Těšit se můžeme i na zápas Separa

1. července 2021 8:10
Rytmus bude opět zápasit v ringu. Těšit se můžeme i na zápas Separa

Boxerské či MMA zápasy slavných osobností jsou ve světě už běžnou věcí a zájmu veřejnosti se těší už i u nás a na Slovensku. A jelikož měl před třemi lety zápas Marpa a Rytmuse velký úspěch, řada organizátorů chce pořádat další podobné akce.

Organizace Oktagon připravuje zápas youtuberů VláďaVideos a Expl0ited, který ovšem musel být kvůli pandemii koronaviru odložen. Nyní se zápasů slavných osobností dočkají i na Slovensku a v ringu bude bojovat znovu Rytmus, ale i Separ a údajně i Majk Spirit. Organizace Fight Night Challenge totiž chystá sérii zápasů, při kterých se slavné osobnosti utkají se zahraničními hosty. Rytmus pak už oficiálně oznámil, že bude zápasit se zahraničním rapper, jehož jméno bude brzy oznámeno. Součástí zápasů pak ale budou i profesionálové a diváci se můžou těšit i na Attilu Végha.

Separ pak pro český server Refresher řekl, že po překonání rakoviny chce přijímat velké životní výzvy, na které by si předtím netroufl. Zároveň se ovšem nebojí přiznat, že mu za zápas bude dobře zaplaceno. S kým se v ringu utká on? To uvidíme!

Rytmus po zápasu s Marpem

 

Články, které by tě mohly zajímat