Právě vysíláme

RYTMUS se drsně opřel do Čechů. Vadí mu nenávist a rasismus!

14. května 2019 11:10
RYTMUS se drsně opřel do Čechů. Vadí mu nenávist a rasismus!

Patrik Vrbovský alias Rytmus je známý tím, že si nebere servítky a vždycky řekne přesně to, co si myslí. A to i za cenu toho, že se to dotkne určité skupiny lidí. Co kontroverzního pronesl slovenský rapper tentokrát?

Tentokrát to od Rytmuse schytali Češi, na kterých nenechal rapper nit suchou. Na svém Instagramu nejprve zveřejnil příběh ženy ze Slovenska, která u sebe v bytě ubytovala sedm uprchlíků a připsal, že takových lidí jako je ona, by mělo být na světě víc. S tím rozhodně nesouhlasilo několik jeho fanoušků a rapperovi začali posílat nenávistné zprávy. To si ovšem Rytmus nenechal líbit a na Insta Stories napsal, že Češi jsou ve velké míře rasisté.

„Přesně jsem čekal, že Češi budou vypisovat mindráky. Já jsem se narodil v Česku, mám tam i půlku rodiny, ale negativní komentáře s rasistickým nebo nenávistným podtónem mi píšou jenom Češi,“ rozčiloval se autor několika rapových hitů a připsal, že nechápe, proč ho sledují lidé, kteří ho nemají rádi. Zároveň však uznal, že nemůže všechny házet do stejného pytle a od Čechů mu chodí i pěkné zprávy.

Co si o Rytmusově postu myslíte vy? Má pravdu v tom, že náš národ má opravdu problém s lidmi jiné rasy, nebo je jeho reakce přehnaná?

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat