Právě vysíláme

Rytmus se vrátí do ringu, utká se se slavným kolegou z branže

28. září 2021 13:10
Rytmus se vrátí do ringu, utká se se slavným kolegou z branže

Patrik Vrbovský alias Rytmus se ještě letos vrátí do ringu. Zúčastní se akce Fight Night Challenge, která se bude konat v pondělí 27. prosince 2021. Proti komu nastoupí, zatím úzkostlivě tají. Má však jít o kolegu z branže.

V rámci Fight Night Challenge se proti sobě utká několik známých osobností. Mezi nimi bude i rapper Rytmus, který naposled stanul v ringu proti Marpovi. Ten ho porazil po šesti kolech. I tentokrát by se měl Slovák utkat s kolegou z branže, jméno však organizátoři úzkostlivě tají. Údajně má jít o slavného zahraničního rappera, může však jít také o marketingový tah. Pro Rytmuse je totiž zahraničím i Česká republika.

Událost se s velkou pravděpodobností uskuteční bez přítomnosti fanoušků. Sledovat ji však bude možné online, i proto nese akce podtitul „per for view“. Pokud to epidemiologická situace dovolí, možná bude několik příznivců na akci vpuštěno. Datum konání bylo stanoveno na pondělí 27. prosince 2021.

Kromě Rytmuse vstoupí do ringu také Atilla Végh, pro nějž půjde o první zápas po prohře s Vémolou, a Separ, který teprve před několika měsíci vyhrál svůj boj s rakovinou. „Se soupeřem se znám, ale víc neprozradím. Na těch pár minut se oprostit. Pak si podáme ruce a budeme zase kámoši,“ nechal se slyšet rapper pro Refresher.

Články, které by tě mohly zajímat