Právě vysíláme

RYTMUS si vytvořil nový hudební charakter RYTMO! Chce být progresivnější a nestagnovat

10. srpna 2020 8:10
RYTMUS si vytvořil nový hudební charakter RYTMO! Chce být progresivnější a nestagnovat

Slovenský Rytmus se řadí mezi rappery, který nesnáší stagnaci a rád se posouvá dopředu. Vytvořil proto nový charakter nazvaný RYTMO, jenž bude podle něj definicí rapu!

Po vydání tracků Rakety jak pizza či Legendární se Sergeiem Barracudou se fanoušci začali ptát, kam se poděl ten starý Rytmus. A právě pro ně má nyní slovenská hip-hopová hvězda jasnou odpověď. Rytmus totiž vytvořil nový charakter RYTMO, který bude v hudbě mnohem progresivnější a bude reprezentovat úplně nový zvuk.

„Rytmo a.k.a Son of God je nový hudební charakter. Rytmo je progresivnější, inovativnější a nestagnuje. Hudebně určitě nebudu jako Rytmus,“ napsal rapper na Instagram a upozornil, že RYTMO nebude mít s Rytmusem nic společného. Jelikož si je ovšem moc dobře vědom toho, že řada fanoušků vyrůstala na jeho staré hudbě, Rytmuse se určitě vzdát nechce a ten bude podle něj pro ty, co mají rádi staré pecky. „Těším se na to, jak se budu starat o oba typy mých fans. Miluju vás a už se nehádejte, co je staré, polostaré atd. Rytmus je značka a RYTMO je definice rapu,“ dodal. Kdo se vám hudebně zamlouvá víc? Hlasujte v naší anketě!

 

 

Zdroj: Instagram

Nahrávání ... Nahrávání ...

Články, které by tě mohly zajímat