Právě vysíláme

Rytmus zaútočil řečmi o váze na slovenskou komičku, manželka jeho chování odsoudila

25. března 2021 11:10
Rytmus zaútočil řečmi o váze na slovenskou komičku, manželka jeho chování odsoudila

Rapper Rytmus tentokrát přestřelil. Na svém Instagramu se obul do komičky Simony Salátové poté, co zkritizovala Dominiku Cibulkovou za přidávání fotek z dovolené. Místo podpory se však dočkal tvrdé kritiky, a to i od své ženy.

Celebrity a dovolená v zahraničí – to je téma, které nyní rezonuje nejen v Česku, ale také na Slovensku. Před pár dny se kritiky od svých fanoušků dočkal rapper Majk Spirit, který vyrazil na dovolenou do Zanzibaru. A nepěkným komentářům se na svém Instagramu nevyhnula ani tenistka Dominika Cibulková. Tu na nedostatek sounáležitosti upozornila také tvář relace RTVS Simona Salátová, která si ji pozvala do svého pořadu.

Sportovkyně se na sociálních sítích zastal rapper Rytmus, který svým komentářem upozornil na to, že Salátová nemá zrovna postavu modelky. V aplikaci ji navíc ještě „rozšířil“. „Buďme solidární. Nač si kupovat jedny velké šaty, když z nich můžete ušít šaty pro dvacet bezdomovců,“ napsal Rytmus, který svým názorem vyvolal další vlnu nevole.

Zasáhnout musela dokonce jeho manželka Jasmina Alagič, která ke konfliktu zastala jasný postoj. „Nechci si připadat jako třídní učitelka, ale řeknu vám tedy svůj názor. Milá Simono, svým vystupováním jste si v mých očích vykopala průměrné dno. Drahý Patriku, svou reakcí jsi do něj vesele skočil, a ještě se radoval, že jsi v něm. Nebudu stejně jako partner paní Simony tvrdit, že jsem hrdá, protože nejsem! V konečném důsledku si myslím, že šíření takové energie je pro nás jako společnost mnohem nebezpečnější než to, že si někdo spálí zadek v exotice nebo zvláštní vláda,“ napsala moderátorka na Instagram.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat