Právě vysíláme

Rytmuse vykradli, za pomoc při dopadení zloděje slibuje velkou odměnu

3. ledna 2024 14:36
Rytmuse vykradli, za pomoc při dopadení zloděje slibuje velkou odměnu

Rytmus a Jasmina Alagič řeší se začátkem nového roku nepříjemnou situaci. Do domu se jim vkradl zloděj, který si s sebou odnesl šperky v hodnotě zhruba milionu a půl korun a další majetek za asi čtyři sta tisíc. Rapper aktuálně muže nebo ženu aktivně hledá. K dopadení má pomoci odměna, kterou vypsal.

„Snažil se k nám někdo dostat a také se do nějaké části domu dostal. Něco vzal. Ukradl jenom moje šperky a nějaké Paťovy věci, které ale nejsou tak hodnotné, protože má více rozumu a ty dražší si nechává v trezoru,“ uvedla ve videu, která dvojice zveřejnila na sociálních sítích, Jasmina Alagič.

Zároveň nezapomněla poděkovat sledujícím za neuvěřitelnou podporu, které se jim dodává. „Jediné, co je mi líto, je zmizelý prsten, který jsem dostala od synovce k Vánocům,“ uvedla moderátorka s tím, že si z nastalé situace si s Rytmusem berou lekci, kterou se rozhodli posunout dále.

„Pokud půjdete ven se psem, a to i během bílého dne, zapněte všechny zabezpečovací systémy, které máte,“ řekla. Dále prozradila, že zloděj zřejmě kradl i v okolních domech.

Rytmus na svém instagramu zveřejnil videa, která by mohla v dopadení zloděje pomoci. Jde o záznamy z kamer u něj doma. Podle něj jde o ženu, s čímž souhlasí i komentující pod příspěvkem.

Ty žádá rapper o pomoc. Kdo se bude podílet na dopadení zloděje či zlodějky, obdrží velkou odměnu. O co přesně půjde, případně jak finanční obnos bude velký, Rytmus nezveřejnil. Dle jeho slov bude ale dotyčná osoba s odměnou „nadstandardně spokojená“.

Před časem si Rytmus pořídil prsten z osmnáctikarátového zlata s 1700 diamanty. Je na něm nápis Greatest Of All Time a jeho cena je odhadována na zhruba dva a půl milionu korun. Je tedy možné, že právě tento šperk zloděj v domě také hledal.

Články, které by tě mohly zajímat