Právě vysíláme

SAM SMITH si není jistý svým pohlavím. Chce, aby ho lidé oslovovali jako „Oni“!

15. září 2019 11:10
SAM SMITH si není jistý svým pohlavím. Chce, aby ho lidé oslovovali jako „Oni“!

Zpěvák Sam Smith je otevřený homosexuál, který před časem přiznal, že si není jistý svým pohlavím. Kvůli těmto složitým pocitům měl pak dokonce psychické problémy a deprese. Podle posledních informací je ale nyní konečně šťastný!

Vypadá to, že se zpěvák konečně našel a ví, kým je. Své pohlaví ovšem stále nerozlišuje a nyní žádá své okolí, aby ho neoslovovalo v mužském rodě, ale jako „Oni“. Právě tak se totiž ve Spojených státech oslovují lidé, kteří se neřadí mezi muže a ani ženy.

První veřejné oslovení „Oni“ zažil Sam v rádiu Hits od moderátora Jamese Barrova. Zpěvák mu za to také veřejně poděkoval s tím, že se mu velmi ulevilo a je rád, že ho lidé za jeho rozhodnutí respektují. V minulosti se totiž velmi bál šikany a strachoval se, že převážně svět showbyznysu mu nikdy nedokáže porozumět.

Přítelem a velkou oporou byl zpěvákovi jeho přítel, herec Brandon Flynn. Po devíti měsících chození se však pár rozešel a Sam Smith je nyní opět single. Snad se mu tedy znovu podaří najít spřízněnou duši, která ho přijme takového, jaký je.

Sam se svým bývalým přítelem Flynnem

 

Zdroj: Cosmopolitan

Články, které by tě mohly zajímat