Právě vysíláme

Sama Smitha kritizují za koncertní kostýmy. Ptají se: Je tohle vhodné pro děti?

21. dubna 2023 9:10
Sama Smitha kritizují za koncertní kostýmy. Ptají se: Je tohle vhodné pro děti?

Sam Smith aktuálně brázdí svět na turné. Na koncertech však pobuřuje svými kostýmy. Jsou totiž mnohdy až příliš odhalené a jelikož na vystoupení chodí také děti, lidé se ptají, zda by neměly být zpěvákovy show věkově omezené.

Zpěvák Sam Smith se již dlouho označuje za nebinárního a nechává se oslovovat zájmenem „oni“. Aktuálně je na světovém turné k albu Gloria, na kterém se nebojí vystoupit na pódiu jen ve spodním prádle. A to mnohé návštěvníky jeho shows pobuřuje. Vzhledem k tomu, že na ně chodí i děti, je shledávají nevhodnými.

K úsporným oděvům Smithe se vyjádřil také influencer Oli London, který se považuje za transrasiála. Proslavil se tím, že podstoupil řadu plastických operací, aby se podobal členovi BTS Pak Či–Minaovi. „Na koncertě v Sheffieldu nebylo žádné věkové omezení a vyskytovaly se na něm děti. Je ale tohle vhodné pro děti?“ zeptal se svých sledujících na twitteru. V příspěvku sdílel video, ve kterém je Smith oděný pouze do spodního prádla a předvádí dle jeho slov pohyby jako „ve striptýzovém klubu“.

Na stranu Oliho Londona se postavili i další návštěvníci Smitheových koncertů. „Představte si, že vezmete děti na koncert a zaplatíte za lístky nemalé peníze. A vidíte tuhle perverzní freak show,“ stojí v komentářích.

Na obranu zpěváka se postavili jeho fanoušci. „A Samova muzika byla někdy určena dětem? Nikdy nebyl na Disney ani nezpíval dětské písně. Očekávat, že zpěvák, kterému je třicet, bude vystupovat tak, aby na něj mohli jít děti, je nefér,“ bránila Smithe fanynka. Sam nikomu z vás nic nedluží. Spousta koncertů není vhodná pro děti, ale je jen na vás, jestli je tam vezmete,“ podotkla další z příznivkyň umělce.

Sám Sam Smith ani pořadatelé koncertů se k situaci nevyjádřili.

Články, které by tě mohly zajímat