Právě vysíláme

SEAL a HEIDI KLUM se rozešli

24. ledna 2012 11:00
SEAL a HEIDI KLUM se rozešli

Již třetí pár je volný

Se začátkem roku 2012 se zatím roztrhl pytel s hvězdnými rozhody. Po Katy Perry a Avril Lavigne se rozvedli nyní i Seal a Heidi Klum, kteří byli ještě k tomu manželé.

Nebylo snad pevnějšího páru na světě. O rozchodu zpěváka Seala a modelky Heidi Klum snad nemohl nikdy přemýšlet nikdo z nás. I přesto se to stalo. Pár se rozhodl pro rozchod po měsících, kdy se sám sobě odcizil a jejich vztah přešel do kamarádství.

Heidi řekla magazínu People: „Zatímco jsme si užili sedm velmi láskyplných, loajálních a šťastných let manželství, dlouho jsme hledali duševní shodu a nakonec se rozhodli rozejít. Chovali jsme k sobě nejhlubší respekt po celou dobu vztahu a pořád jeden druhého velmi milujeme, ale už jsme se odcizili. Je to přátelský proces a ochrana pohody našich dětí zůstává hlavní prioritou pro nás oba, zvláště v době této změny. Děkujeme rodině, přátelům a fanouškům za jejich milá slova podpory. A v zájmu dětí vám děkujeme, že ctíte naše soukromí.“

Seal byl s Heidi Klum 7 let. Společně mají 3 děti – Henryho (6 let), Johana (5 let) a Lou (2 roky). Z předchozího manželství Heidi společně vychovávali i Leni (11 let).

Články, které by tě mohly zajímat