Právě vysíláme

SEBASTIANA čeká náročná operace. Proč nemůže zpívat?

15. listopadu 2018 11:10
SEBASTIANA čeká náročná operace. Proč nemůže zpívat?

Oblíbený český zpěvák vyděsil fanoušky svou diagnózou. V pondělí podstoupí operaci hlasivek, což je pro zpěváka psychicky velká zátěž.

Sebastiana čeká dlouhých 37 dní mlčení, aby hlasivky příliš nenamáhal a měly čas se uzdravit.

Ahoj lidi, kamarádi, fanoušci. Takhle tu dnes sedím a přemýšlím.Vzpomínám na chvíle s vámi a na koncerty, přeji si jen jedinou věc, vrátit se zpátky v plné síle. Od dnešního dne mě čeká 37 dní mlčení. V pondělí operativní odstranění polypu na pravé hlasivce. Bojoval jsem dlouho, abych se tomu vyhnul. Bohužel všechny boje se vyhrát nedají. Vrátím se a budu bojovat dále, je to pro mě těžké, řekl bych, že se jedná o mou nejtěžší životní zkoušku, já se ale nevzdávám a jdu vždy tvrdě za tím, co si přeji. V rukou mám vaši podporu, kolem sebe tolik vzpomínek, věcí a dárků od vás, nikdy předtím jsem si nevážil tolik toho, co díky vám mám jako teď. Jedno je na tom všem krásné. Píšeme spolu příběh a to jak dopadne, je v rukou božích jako i všechno ostatní. Díky, těšíme se na vás na jarním turné a 3 křtech, kde konečně uslyšíte, to co jsme přichystali,“ napsal na sociální sítě. 

Sebastian patří k nejtalentovanějším zpěvákům na české hudební scéně, proto doufáme, že se brzy uzdraví a fanoušci si brzy poslechnou jeho skvělé hity. Držíme palce!

 

Zdroj: Facebook

Nejúspěšnější prvotiny hudebních ikon

Články, které by tě mohly zajímat