Právě vysíláme

SELENA GOMEZ má nový singl! A je to naprostá BOMBA!

11. května 2018 11:10
SELENA GOMEZ má nový singl! A je to naprostá BOMBA!

Jedna z nejpopulárnějších popových zpěvaček současnosti Selena Gomez konečně vydává novinku Back To You. Singl pochází ze soundtracku k pokračování seriálu 13 Reasons Why.

První série pojednávala o středoškolačce Hannah, která se rozhodla spáchat sebevraždu. Důvody, které jí k tomu vedly, nahrála na 13 kazet, které nechala postupně poslechnout všechny lidi, kteří se nějakým způsobem přičinili na její smrti. Druhá série nás zavádí do doby po její sebevraždě, mapuje cesty oněch lidí za uzdravením a věnuje se soudnímu procesu s Hanninou střední školou.

ČTĚTE TAKÉ: SELENA GOMEZ má sexy dvojnici. Nepoznali byste rozdíl!

Zpěvačka Selena Gomez začínala jako úspěšná herečka, která se prostřednictvím kapely Selena Gomez & The Scene v roce 2008 přesunula na pole hudby. Po třech albech kapelu opustila a dala se tak na sólovou dráhu. Od té doby její alba i jednotlivé skladby plní přední příčky prestižních hitparád. Selena za svou kariéru prodala přes 7 milionů alb a 22 milionů singlů. Nejnovější chytlavé singly Bad Liar, Fetish nebo Wolves na YouTube dohromady dosáhly s přehledem přes půl miliardy zhlédnutí.

 

Zdroj: Universal Music Czech Republic, YouTube

17 celebrit, jejichž původní jména vás šokují

Články, které by tě mohly zajímat