Právě vysíláme

Selena Gomez přes 4 roky nepoužila internet. „Úplně mi to změnilo život,“ přiznala

7. dubna 2022 14:10
Selena Gomez přes 4 roky nepoužila internet. „Úplně mi to změnilo život,“ přiznala

Selena Gomez během rozhovoru v Good Morning America šokovala přiznáním, že přes 4,5 roku nepoužila internet. Prý se cítí lépe.

Selena Gomez je s tři sta miliony sledujících na instagramu jednou z nejsledovanějších lidí na planetě. A přesto se téměř pět let nepřihlásila, jak k platformě, tak k internetu.

Zpěvačka a herečka nedávno spustila Wondermind, webovou stránku věnovanou duševnímu zdraví. V rámci propagace se zastavila v Good Morning America, aby si popovídala o své cestě za duševním zdravím, která podle ní nabrala obrovský obrat k lepšímu. Podle ni ji pomohlo rozhodnutí odejít ze sociálních sítí: „Nebyla jsem na internetu čtyři a půl roku. Úplně mi to změnilo život.“ 

Vysvětlila, jak její sociální sítě fungují. Má tým, kterému pomáhá při správě obsahu, ale ona sama není tím, kdo stiskne tlačítko pro odeslání příspěvku. „Jsem šťastnější, jsem přítomější, více se spojuji s lidmi,“ řekla o nastavení. „Připadá mi to normální.“

Gomez v minulosti otevřeně promluvila o bipolární poruše, kterou trpí a bojích s úzkostí, které, jak říká, život pod září reflektorů jen zhoršil. Být zdravější znamenalo najít způsoby, jak se co nejvíce zbavit tohoto životního stylu. „Nemůžu uvěřit, že jsem duševně tam, kde jsem, jen proto, že jsem podnikla nezbytné kroky, abych se z toho dostala… Protože to prostě není normální,“ uvedla Gomez o slávě.

Články, které by tě mohly zajímat