Právě vysíláme

Separ bojuje s rakovinou. Léčba zabírá a rapper věří v dobrý konec

18. prosince 2020 10:58
Separ bojuje s rakovinou. Léčba zabírá a rapper věří v dobrý konec

Oblíbený a velmi úspěšný Separ zveřejnil na Instagramu šokující zprávu. Rapper před svými fanoušky přiznal, že bojuje s rakovinou a v posledních třech měsících podstupuje chemoterapii. Cítí se však mnohem lépe a stále si dokázal zachovat pozitivní mysl.

Ačkoliv můžeme žít klidný život, nikdy nevíme, co nám osud chystá a jaké budeme muset zdolat překážky. I Separovi se život během pár měsíců razantně změnil a oblíbený Slovák trpí rakovinou. O průběhu nemoci se pak svěřil na Instagramu a dodal, že léčba začala zabírat, a ačkoliv ještě nemá všechny výsledky testů, vypadá to, že vyhrál. Zároveň však přiznává, že chemoterapie a její následky je zatím to největší peklo, co kdy zažil. „Netušil jsem, v jakém hrozném fyzickém stavu se může člověk ocitnout. Jeden nádor mi vybrali. CT odhalilo, že to hovado se už stihlo rozrůst i do dalších částí těla. Chemo je fakt zlo, ale dá se to zvládnout.. dnes jsem byl na kontrole, jestli zabrala.. první výsledky hovoří, že ANO.. čekám ještě na jednu zprávu od člověka z CT, ale vypadá to, že jsem vyhrál,“ napsal Separ, který kvůli rizikovému zdraví a pandemii Covidu neviděl své děti 2,5 měsíce. O to víc pak ovšem bylo jejich shledání silnější a plné lásky.

Separ je velký bojovník a věří, že se mu nemoc podaří zcela porazit. Rovněž nestojí o lítost a moc dobře ví, že stejný problém řeší i spousta dalších lidí, kteří jsou i mnohem mladší než on.

Pod příspěvkem, kde rapper ukázal i fotografie z nemocnice, se okamžitě objevilo několik tisíc povzbuzujících komentářů. Separovi přeje hodně síly nejen česká a slovenská rapová scéna, ale i všichni fanoušci. I Evropa 2 drží rapperovi palce a všichni věříme, že nemoc opravdu překoná.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat