Právě vysíláme

Server iDnes.cz prý vypustil do světa hoax. Mylně informoval o smrti Tomáše Kluse. Jedná se však o podvod

1. října 2020 12:10
Server iDnes.cz prý vypustil do světa hoax. Mylně informoval o smrti Tomáše Kluse. Jedná se však o podvod

Ve středu v podvečer se na internetu objevila šokující zpráva, která byla za krátkou chvíli vyvrácena jako falešná. Vypadalo to, že server iDnes.cz zveřejnil informaci o smrti Tomáše Kluse. Kauzu má ale zřejmě na triku neznámý vtipálek z Twitteru. Screen shot článku z iDnes.cz je falešný.

„Opravdu bych ani největšímu nepříteli nepřála vyvracet světu smrt vašeho nejmilovanějšího člověka, kterou jsem ještě ke všemu údajně oznámila na FB já sama. Mám z toho husí kůži ještě teď,“ napsala manželka Tomáše Kluse Tamara dnes na Instagram, aby tuto šílenou zprávu jasně vyvrátila a označila celý incident za „hyenismus nejhrubšího kalibru“. Ukázku onoho článku pak na profilu sdílel i samotný Tomáš, který jasně fanoušky upozornil, že žije a snad ještě dlouho bude.

Kauza má ovšem pokračování. „Prosím vás, ten print screen je fejk,“ informoval dnes na svém Instagramu zpěvák. „Nejen téma, ale i server na nějž je umístěn. Nemá to nic do činění s iDNESem ani se mnou, natož s naším složitějším vztahem. Tohle je ‚legrace‘ nějakého mladíka z Twitteru, kterou od rána řešíme s příbuznými, s kamarády i fanoušky, kterým to moc legrační nepřišlo… Sdílelo se to tak rychle a tak mohutně, že jsem neřešil odkud vítr vane a hlavně chtěl situaci uklidnit, uvést na pravou míru. iDNES.cz se omlouvám za sdílení bez komentáře a navrhuji spolupráci v rámci dalšího postupu,“ napsal zpěvák.

 

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat